jaunumi

Informācija par bērnu pieteikšanu un uzņemšanu 1. klasēs

 

Video pieejams šeit: https://www.youtube.com/watch?v=eq1HU2-4j4s

Izglītības iestāžu mikrorajonus (informācija par skolu mikrorajoniem atkarībā no bērna deklarētās dzīvesvietas pieejama šeit RD IKSD iestāžu katalogs (riga.lv))

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments atgādina, ka ir stājušies spēkā grozījumi Rīgas domes 27.01.2015. saistošajos noteikumos Nr. 137 “Par kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par bērna uzņemšanu 1.klasē Rīgas valstspilsētas pašvaldības izglītības iestādēs” (pieejami šeit Par kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par bērna uzņemšanu 1.klasē Rīgas valstspilsētas pašvaldības izglītības iestādēs (likumi.lv)

 

Vēlaties pieteikt pirmklasnieku mūsu skolā?

To var izdarīt šādi:

  • izmantojot savu darba vietu portālā Latvija.lv – vecākiem, kam ir aktivizēts oficiālās e-adreses konts (papildu informācija pieejama šeit Latvijas valsts portāls)
  • parakstiet iesniegumu ar drošu elektronisko parakstu un nosūtiet iesniegumu uz skolas e-pastu: r33vs@riga.lv

(Vecākiem pieteikumā jānorāda: bērna vārds, uzvārds, personas kods, izvēlētā pamatizglītības programma, mācību gads, kad bērns uzsāks pamatizglītības ieguvi.)

  • Ja vecākam nav iespējams dokumentu parakstīt ar drošu e-parakstu, vecāks var ierasties skolā klātienē, iepriekš vienojoties par laiku un kārtību, ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības, un saskaņā ar saistošo noteikumu 10., 11. un 12. punktu pieteikums tiek reģistrēts klātienē.

67433415
iesniegums>>>