Testēšanas kārtība Rīgas 33. vidusskolā 19.10.2021.

Nākamā skolēnu testēšana notiks 19.10.2021. 

Aicinām noskatīties videoapmācību par jauno testēšanas veidu.

Jaunums – siekalu testēšana ar klašu pūlinga metodi

(Video aprakstīta siekalu paraugu savākšana un testēšana veicot Covid-19 skrīningu ar klašu pūlinga metodi.)

vai https://www.egl.lv/izglitibas-iestadem/

 

Labdien!

Šī ziņa paredzēta izglītības iestādēm, kurām no 18.10. – 24.10. ir brīvlaika nedēļa.

Informējam, ka brīvlaika nedēļā testēšana NOTIKS pēc iepriekšējā grafika, tā pat kā mācību laikā (paraugu savākšanas diena un laiks paliek nemainīgs). Ja objektīvu iemeslu dēļ nav iespējas testēties savā izglītības iestādē, testēšanu var veikt jebkurā BIOR, Centrālās, E.Gulbja un MFD laboratorijas filiālē visā Latvijas teritorijā, laboratoriju noteiktajā pieņemšanas kārtībā, taču vēršam Jūsu uzmanību, ka šobrīd ir jārēķinās ar garām rindām pieņemšanas punktos, sevišķi dienas pirmajā pusē un vakaros, un ar ierobežotu testēšanas kapacitāti, kā rezultātā rezultātu saņemšanas laiks var krietni pārsniegt 24h, tāpēc vēlreiz aicinām testēties savā izglītības iestādē noteiktajā dienā.

Personas, kas nav vakcinētas/pārslimojušas, un kas nav nodevušas testu brīvlaika nedēļā no 18.10. – 24.10, var piedalīties izglītības procesā tikai tad, ja saņemts negatīvs testa rezultāts.

Nododot testu laboratorijā, ir obligāti jāsagaida testa rezultāts, un atgriešanās pie klātienes mācībām iespējama tikai ar negatīvu testa rezultātu. Atgādinām, ka vecāki testa rezultātu var redzēt vietnē covid19sertifikats.lv, e-veselībā un Datamed, autorizējoties ar sev pieejamiem autentifikācijas rīkiem.

— 
Ar cieņu,
E. Gulbja Laboratorija