jaunumi

British Council

 

Turpinās Rīgas 33.vidusskolas dalība British Council pārstāvniecības un Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra sadarbības kopprojektā “Darīt kopā II”

 

     Mēs turpinām cītīgi strādāt pie mūsu idejām par to, kādu mēs redzam un vēlamies redzēt savu apkaimi. Divas tikšanās reizes tiešsaistē ar Rīgas 19. un Rīgas 33.vidusskolu skolēniem 3. un 17. februārī deva mums iespēju savstarpēji padiskutēt, nodemonstrēt savu vīziju un piedāvāt risinājumus Bolderājas un Daugavgrīvas labiekārtošanai.

     Mēs varam teikt, ka 3. februāra tikšanās Zoom platformā bija atzīšanās mīlestībā mūsu apkaimei, tās dabai un vēsturiskajam mantojumam. Vēlreiz pārliecinājāmies, cik labi mūsu skolēni pamana smalkas detaļas. Bieži vien bērni pievērš savu uzmanību tam, par ko mēs,pieaugušie, savā  ikdienas steigā nemaz nedomājam. Skolēni savos darbos varēja parādīt, kuras vietas mūsu apkārtnē viņiem ļoti patīk un kurām ir nepieciešama īpaša uzmanība un uzlabojumi.

      17. februāra tikšanās Zoom platformā skolēniem deva iespēju attīstīt savu radošumu. Viņu idejās, kolāžās un fotogrāfijās mēs redzējām ļoti interesantus, amizantus un vērienīgus risinājumus teritorijas labiekārtošanai. Un, kas zina, varbūt drīz mūsu jaunā paaudze parādīs sevi profesionālajā darbībā un spēs realizēt dažas no šīm brīnišķīgajām idejām.