jaunumi

British Council

 

Rīgas 33.vidusskolas dalība

British Council pārstāvniecības

un Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra

sadarbības kopprojektā “Darīt kopā II”

       Notikusi pirmā tikšanās ar 19. vidusskolas 8.-9. klašu skolēniem, kā arī viņu skolotājiem British Council pārstāvniecības un Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra sadarbības kopprojekta “Darīt kopā II”ietvaros. Rīgas 33.vidusskolas un Rīgas 19. vidusskolas talantīgie, muzikālie un sportiskie skolēni pierādīja, ka arī iepazīšanās tiešsaistē (paturējām prātā pašreizējo situāciju) var norisināties veiksmīgi un aizraujoši!

       Bija patiess prieks ar savu viedierīču palīdzību (šoreiz izmantojām Zoom platformu)  iepazīties ar vienaudžiem no kaimiņskolas. Izrādās, mums ir tik daudz kopīga! Mūzika, sports un māksla! Ļoti ceram, ka drīz tiksimies ārpus digitālās realitātes un pavadīsim laiku kopā sportojot, sacenšoties, kā arī padarīsim mūms tik tuvo apkaimi par sakoptāko un skaistāko vietu Rīgā, un, kas zina, varbūt arī padziedāsim un uzspēlēsim.

        Paldies projekta organizatoriem no British Council un Rīgas Izglītības un informatīvi metodiskā centra par idejām un atbalstu. Atgādinām, ka projekta mērķis ir uzlabot sadarbību starp latviešu un mazākumtautību skolām, izglītojot dažādu mācību priekšmetu skolotājus un 8. vai 9. klašu skolēnus par reālās dzīves problēmrisināšanas metodēm vietējā kopienā/novadā.